ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Tον Δεκέμβριο του 1990, στο νούμερο 4 της οδού Παπασκιαδά στη Χαλκίδα ιδρύθηκε ένα νέο κατάστημα, ένα βιβλιοπωλείο, μια κοιτίδα γνώσης.

Σήμερα μετά από 28 χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο οργανωμένα καταστήματα της πόλης μας.
Το βιβλιοπωλείο Σαμαρτζή δεν είναι απλά ένα βιβλιοπωλείο, είναι το μέρος που συγκεντρώνει τη γνώση, την τέχνη, την χαρά της ανακάλυψης και της δημιουργίας κάτω από την ίδια στέγη. Είναι ο χώρος που μπορείς με ηρεμία να αφιερώσεις λίγη από την ενέργεια σου στην προσωπική σου ανάπτυξη. Ρίξε μια ματιά στα ράφια και θα βρείς κάτι που θα σε γυρίσει πίσω στα παιδικά σου χρόνια, που θα σε ταξιδέψει στο μέλλον, μια απάντηση στους προβληματισμούς σου, μια όμορφη ιστορία που θα σου κρατήσει συντροφιά σε ένα μοναχικό ταξίδι.

Ανέβα στο πατάρι για να διαλέξεις ανάμεσα στα διάφορα είδη Hobby τον δικό σου τρόπο έκφρασης. Χρώματα ζωγραφικής, λάδια, ακρυλικά, τελάρα, πινέλα, υλικά αγιογραφίας, φύλλα χρυσού – χαλκού - αλουμινίου, εργαλεία και οξειδώσεις χαλκογραφίας, χρώματα για γυαλί – ύφασμα – πέτρα - ξύλο, χαρτί για χειροτεχνίες σε πολλά είδη και σχέδια (μεταξόχαρτα – οντουλέ – φωτογραφικά – ανάγλυφα –σελήνης - μακετόχαρτα κ.α.), πηλός, καλούπια για γύψινες κατασκευές, ξύλα μπάλσα, καβίλιες, μεγάλη ποικιλία σε διακοσμητικά ( χάντρες, σχέδια από τσόχα, φελιζόλ, φελλός, λινάτσα, χόρτο, χρωματιστό σύρμα κ.α.), κόλλα για τεχνική χαρτοπετσέτας (σε κερί, ύφασμα, κεραμικά) καθώς και τα αντίστοιχα βιβλία για να σε καθοδηγήσουν και να σου δώσουν νέες ιδέες.


 Επικοινωνία :
 Παπασκιαδά 4, Χαλκίδα, Τηλ. 2221075940, email: bibliosam@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: